Hearts & Heroes vaakaraita, tummansininen

Tuotenro: 114932
ALE 29,95 €
7,99
Säästät 73 %
Hinta sis. alv.

Tummansininen vaakaraita. ESTA Home Hearts & Heroes-tapettimalliston klassinen tummansini-valkoraidallinen paperitapetti. Blokkiraita tuo kivan ilmeen ja sopii moneen eri tilaan. Valkoisen sävy on luonnonvalkoinen/kerma. 

Hengittävä tapetti on valmistettu ympäristöystävällisestä, FSC® sertifioidusta paperista. 100 % vesipohjaisilla väriaineilla painettu sekä liuotinvapaa. 

Rullassa 10,05m, leveys 53cm.

Hearts & Heroes – trendikkäät salmiakkikuviotritarit ja prinsessatautokilpailuttähdet ja raidat. Yhdistä malliston yksiväristen tapettien kanssa niin saat yhtenäisen ilmeen. Näyttäviä ja leikkisiä tapetteja lastenhuoneisiin.  Hearts & Heroes -malliston tapetit ovat paperitapetteja. Paperitapetit ovat kevyesti kostealla pyyhittäviä ja hengittäviä tapetteja, jotka on valmistettu FSC -sertifioidusta ympäristöystävällisestä paperista. Tapetit on suunniteltu ja valmistettu Hollannissa mutta osa paperiraaka-aineesta tulee Suomesta, suomalaisesta metsästä. 

Tuotteen lisätiedot

Väri tummansininen
Lisävärit
  • valkoinen
Kuvio Raita
Mallisto
  • Hearts & Heroes

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hearts & Heroes, Raidalliset tapetit, Kermanväriset, Tummansiniset, Lastenhuoneen tapetit, KAIKKI TAPETIT, Paperitapetit, Tapetit 5-10 € /rulla